top of page

Waar het om gaat

Het leven kent ups en downs en niemand is perfect. Dat geldt voor iedereen, ook al lijkt dat soms niet zo. Iedereen maakt om diverse redenen moeilijke momenten of periodes in het leven mee of worstelt met gevoelens. Soms duurt dat even en gaat het vanzelf over maar als je merkt dat je verstrikt raakt in negatieve emoties is het beter om hulp te vragen. Praten lucht op en óók mentale klachten zijn te verzachten of te verhelpen. Als je maar leert hoe.

Ik bied snelle, laagdrempelige en professionele psychische hulp op maat

In de gesprekken gaat het om het (h)erkennen en begrijpen van je klachten, het stilstaan bij gedachten en gevoelens, het zoeken naar wat je wenst of nodig hebt en wat je zélf kunt doen om dat te bereiken op een manier die bij jou past. Met het juiste inzicht én handvatten om mee te oefenen, ontwikkel je het zelfvertrouwen en de benodigde draag- en veerkracht om jouw leven met alle ups en downs beter aan te kunnen, richting te geven en de moeite waard te vinden. 

 

Tijdens een traject verkrijg je kennis en inzicht en krijg je handvatten om te werken aan je zelfkennis, zelfwaardering, zelfcompassie, zelfvertrouwen, discipline, mentale draag- en veerkracht, verbinding, voldoening, plezier en zingeving. 

Je voelt meer (be)grip, rust, tevredenheid en zelfvertrouwen. 

Ook als aanvulling of vervolg op je reguliere zorgtraject 

Sylvia had binnen twee sessies de vinger op de zere plek. Ze is een scherpe luisteraar die iedere nuance feilloos aanvoelt. Zonder haar had ik mijn probleem nooit herkend. Vervolgens heb ik met haar hulp mezelf herontdekt en het is heerlijk om eindelijk ook daarnaar te leven. Ik ben zelfs van baan veranderd. Ik ben er nog niet, maar wat een verschil!

 - Sigrid (40+)

"Na eerst een aantal gesprekken op de praktijk te hebben gehad met Sylvia waren we genoodzaakt (ivm  Corona) de sessies via beeldbellen voort te zetten. Deze overgang heb ik niet als vervelend ervaren. Ik had namelijk al een goed vertrouwen in Sylvia waardoor ik mijn emoties ook via beeldbellen durfde te uiten.  Had het gevoel dat zij mij ook goed aanvoelde. Dit merkte ik door de vragen die zij mij dan stelde. Sylvia heeft mij de afgelopen maanden goed op weg kunnen helpen met mijn probleem. Ben hier erg blij mee.

- Karin (50+)

bottom of page