Positief leven

Citroen.png

"WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

MAKE LEMONADE"

Iedereen maakt moeilijke momenten of fases in het leven mee en niet altijd heb je geleerd hoe daarmee om te gaan. Soms kun je iets oplossen of veranderen, soms moet je vertrouwen, je zegeningen tellen, aanvaarden, aanpassen of simpelweg verdragen. En sóms is het maar net hoe je het bekijkt en kan een andere blik op je klachten al verlichting geven. Net als bij fysieke klachten is het beter om niet te lang te wachten met hulp vragen. Praten lucht op en óók mentale klachten zijn te verlichten of te verhelpen. Als je maar leert hoe.

Ik bied snelle, laagdrempelige en professionele psychische hulp op maat

Positief Leven gaat om het erkennen en begrijpen van je klachten, het stilstaan bij gedachten en gevoelens, het zoeken naar wat je wenst of nodig hebt en wat je zelf kunt doen om dat te bereiken op een manier die bij jou past. Met het juiste inzicht en handvatten ontwikkel je het zelfvertrouwen en de benodigde draag- en veerkracht om jouw leven met alle ups en downs beter aan te kunnen, richting te geven en de moeite waard te vinden. 

 

Tijdens een traject verkrijg je kennis en inzicht en krijg je handvatten om te werken aan je zelfvertrouwen, zelfwaardering, zelfacceptatie en -compassie, mentale draag- en veerkracht, verbinding, voldoening, plezier en zingeving. 

Je voelt meer grip, rust, tevredenheid en zelfvertrouwen. 

Ook als aanvulling of vervolg op je reguliere zorgtraject 

"Sylvia, ik gun het iedereen, die op welke manier dan ook een ‘zetje’ in de goede richting nodig heeft, om iemand als jij te treffen (en ook ik weet je te vinden ;-) ). Jij weet vaak al met één zin iets in iemand te triggeren, tot verder nadenken/doorvoelen aan te zetten. Het feit dat jij zélf zoveel vertrouwen in je medemens uitstraalt en ook (nog steeds) zo sterk open staat voor wat anderen jóu te leren hebben, maakt je tot een vertrouwenswaardige coach."

- Liefs, Joke 

"Na eerst een aantal gesprekken op de praktijk te hebben gehad met Sylvia waren we genoodzaakt (ivm  Corona) de sessies via beeldbellen voort te zetten. Deze overgang heb ik niet als vervelend ervaren. Ik had namelijk al een goed vertrouwen in Sylvia waardoor ik mijn emoties ook via beeldbellen durfde te uiten.  Had het gevoel dat zij mij ook goed aanvoelde. Dit merkte ik door de vragen die zij mij dan stelde. Sylvia heeft mij de afgelopen maanden goed op weg kunnen helpen met mijn probleem. Ben hier erg blij mee.

- Karin