top of page

Cliënt ervaringen

"Beeldbellen, hoe bevalt dat? Voor mij is het even wennen, dat is zeker. Maar mijn ervaring is dat de drempel laag is en je er makkelijk overheen stapt. Het is wonderlijk hoe snel je 'in het gesprek zit' alsof je tegenover elkaar zit, rustig met een kop koffie of thee. Zo kan je dankzij de moderne technologie toch een goed en vertrouwd gesprek voeren. Een super oplossing dus!"

- Richard

"De site laat zien wie jij bent. Jij brengt veel kennis en geduld naar anderen. Dat heb ik zelf mogen ervaren. Jij hebt mij echt geholpen toen ik iemand nodig had. Daar ben ik je dankbaar voor."

- Groet, Astrid 

"Sylvia is iemand waar ik me veilig, begrepen, gezien en gehoord voel. Zij durft te uiten wat haar opvalt, wat ze ziet en hoort en daardoor kom ik verder in mijn persoonlijke proces. Ze is er echt voor mij en ze oordeelt niet. Ook voel ik dat ze niet snel schrikt van alles wat ik met haar deel. Ik kan thuis komen bij mezelf."

- Hermina 

Sylvia nodigt je liefdevol, open-minded en in een veilige omgeving uit om naar jezelf te kijken. Ze maakt gebruik van diverse methodieken die ze zo weet in te zetten dat het zeer verhelderend werkt om tot inzichten te komen. Ik heb bij haar het gevoel dat alles er mag zijn, alles is bespreekbaar."

- Linda 

"Sylvia is een zeer toegankelijk persoon. Ze kan goed luisteren, is oprecht, onbevooroordeeld, eerlijk en kritisch maar altijd vanuit het hart. Het is een genot om te mogen sparren met haar over het leven en de keuzes die we daarin maken, de opvoeding van mijn drie dochters en alles wat daarbij komt kijken. Een mooi persoon die anderen kan helpen om het beste uit zichzelf te halen door stil te staan en terug te gaan naar wat je van binnenuit voelt en van buitenaf ervaart". 

- Cindy 

"Na eerst een aantal gesprekken op de praktijk te hebben gehad met Sylvia waren we genoodzaakt (ivm  Corona) de sessies via beeldbellen voort te zetten. Deze overgang heb ik niet als vervelend ervaren. Ik had namelijk al een goed vertrouwen in Sylvia waardoor ik mijn emoties ook via beeldbellen durfde te uiten.  Had het gevoel dat zij mij ook goed aanvoelde. Dit merkte ik door de vragen die zij mij dan stelde. Sylvia heeft mij de afgelopen maanden goed op weg kunnen helpen met mijn probleem. Ben hier erg blij mee.

- Karin

"Sylvia, je kunt heel goed luisteren en legt snel verbanden, je ziet wat er gebeurt en kan het liefdevol teruggeven. Bij jou voel ik me veilig om te kunnen zijn wie ik ben."

- Petra

"Ik heb Sylvia ontmoet in de opleiding Levenscoach, ze was daar assistent docent. Als student heb ik haar leren kennen als een warm mens met aandacht voor anderen. Ze werkt vanuit haar kracht die er op gericht is anderen verder te brengen in hun ontwikkeling." 

- Onno 

"Sylvia, ik gun het iedereen, die op welke manier dan ook een ‘zetje’ in de goede richting nodig heeft, om iemand als jij te treffen (en ook ik weet je te vinden ;-) ). Jij weet vaak al met één zin iets in iemand te triggeren, tot verder nadenken/doorvoelen aan te zetten. Het feit dat jij zélf zoveel vertrouwen in je medemens uitstraalt en ook (nog steeds) zo sterk open staat voor wat anderen jóu te leren hebben, maakt je tot een vertrouwenswaardige coach."

- Liefs, Joke 

"Ik heb Sylvia mogen ervaren als een zeer spontane, nuchtere en kundige persoonlijkheid, die met beide benen stevig op de grond staat. 

Vanuit haar sterke intuïtie heeft ze me diverse keren enorm verder geholpen door de spijker op de kop te slaan."

- Jos 

bottom of page